Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the surface-application of lactose oxidase to fresh mozzarella cheese as a potential means of inhibiting blue discoloration
 
 
Titel: Investigation of the surface-application of lactose oxidase to fresh mozzarella cheese as a potential means of inhibiting blue discoloration
Auteur: Torres-Frenzel, Pablo
DeMarsh, Timothy A.
Alcaine, Samuel D.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland