Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Food allergy knowledge, attitudes and practices of foodservice workers at restaurants in Lebanon: Findings from a national cross-sectional study
 
 
Titel: Food allergy knowledge, attitudes and practices of foodservice workers at restaurants in Lebanon: Findings from a national cross-sectional study
Auteur: Nasseredine, Sara
El Harake, Marwa Diab
Kharroubi, Samer A.
Toufeili, Imad
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland