Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Establishing forensic food models for authentication and quantification of porcine adulterant in gelatine and marshmallow
 
 
Titel: Establishing forensic food models for authentication and quantification of porcine adulterant in gelatine and marshmallow
Auteur: Abdullah Sani, Muhamad Shirwan
Ismail, Azilawati Mohd
Azid, Azman
Samsudin, Mohd Saiful
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland