Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Effect of far infrared heating process on surface decontamination and quality attributes of whole yellow and white onions
 
 
Titel: Effect of far infrared heating process on surface decontamination and quality attributes of whole yellow and white onions
Auteur: Coskun, Eda
Ozturk, Samet
Akpinar, Merve
Halkman, A. Kadir
Erdogdu, Ferruh
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland