Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of bio-functional surimi gel incorporation of fish oil and green tea extracts: Physico-chemical activities, in-vitro digestibility, and bacteriostatic properties
 
 
Titel: Preparation of bio-functional surimi gel incorporation of fish oil and green tea extracts: Physico-chemical activities, in-vitro digestibility, and bacteriostatic properties
Auteur: Roy, Vikash Chandra
Shiran Chamika, Weerathung Arachchige
Park, Jin-Seok
Ho, Truc Cong
Khan, Fazlurrahman
Kim, Young-Mog
Chun, Byung-Soo
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland