Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the formulation, cooking time and final internal temperature of beef hamburgers on the destruction of Listeria monocytogenes
 
 
Titel: Influence of the formulation, cooking time and final internal temperature of beef hamburgers on the destruction of Listeria monocytogenes
Auteur: Passos, Maria Helena C.R.
Kuaye, Arnaldo Y.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 13 (2002) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland