Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Influence of superheated steam treatment with tempering on lipid oxidation and hydrolysis of highland barley during storage
 
 
Titel: Influence of superheated steam treatment with tempering on lipid oxidation and hydrolysis of highland barley during storage
Auteur: Wang, Haoran
Cui, Steve W.
Wang, Aili
Li, Zaigui
Qiu, Ju
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland