Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 73 gevonden artikelen
 
 
  High pressure processing improves the sensory quality of sodium-reduced chicken sausage formulated with three anion types of potassium salt
 
 
Titel: High pressure processing improves the sensory quality of sodium-reduced chicken sausage formulated with three anion types of potassium salt
Auteur: Zhou, Ying
Watkins, Peter
Oiseth, Sofia
Cochet-Broch, Maeva
Sikes, Anita L.
Chen, Conggui
Buckow, Roman
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland