Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 84 gevonden artikelen
 
 
  Wetting raw almonds to enhance pulse light inactivation of Salmonella and preserve quality
 
 
Titel: Wetting raw almonds to enhance pulse light inactivation of Salmonella and preserve quality
Auteur: Liu, Xuanjing
Fan, Xuetong
Wang, Wenli
Yao, Shiyun
Chen, Haiqiang
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 84 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland