Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 84 gevonden artikelen
 
 
  Effects of carbon dots in combination with rosemary-inspired carnosic acid on oxidative stability of deep frying oils
 
 
Titel: Effects of carbon dots in combination with rosemary-inspired carnosic acid on oxidative stability of deep frying oils
Auteur: Zhao, Linlin
Zhang, Min
Wang, Haixiang
Devahastin, Sakamon
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 84 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland