Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 114 gevonden artikelen
 
 
  An approach to extend the shelf life of ribbonfish fillet using lactic acid bacteria cell-free culture supernatant
 
 
Titel: An approach to extend the shelf life of ribbonfish fillet using lactic acid bacteria cell-free culture supernatant
Auteur: Jo, Du-Min
Park, Seul-Ki
Khan, Fazlurrahman
Kang, Min-Gyun
Lee, Jae-Hwa
Kim, Young-Mog
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland