Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Effects of moisture content and mild heat on the ability of gaseous chlorine dioxide against Salmonella and Enterococcus faecium NRRL B-2354 on almonds
 
 
Titel: Effects of moisture content and mild heat on the ability of gaseous chlorine dioxide against Salmonella and Enterococcus faecium NRRL B-2354 on almonds
Auteur: Rane, Bhargavi
Lacombe, Alison
Sablani, Shyam
Bridges, David F.
Tang, Juming
Guan, Jiewen
Wu, Vivian C.H.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland