Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Lactococcus lactis subsp. lactis as protective culture for active packaging of non-fermented foods: Creamy mushroom soup and sliced cooked ham
 
 
Titel: Evaluation of Lactococcus lactis subsp. lactis as protective culture for active packaging of non-fermented foods: Creamy mushroom soup and sliced cooked ham
Auteur: Settier-Ramírez, Laura
López-Carballo, Gracia
Gavara, Rafael
Hernández-Muñoz, Pilar
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland