Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Chilling control of beef and pork carcasses in a slaughterhouse based on causality analysis by graphical modelling
 
 
Titel: Chilling control of beef and pork carcasses in a slaughterhouse based on causality analysis by graphical modelling
Auteur: Kuzuoka, Kumiko
Kawai, Kohji
Yamauchi, Syunpei
Okada, Ayaka
Inoshima, Yasuo
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland