Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Service temperature preservation approach for food safety: Microbiological evaluation of ready meals
 
 
Titel: Service temperature preservation approach for food safety: Microbiological evaluation of ready meals
Auteur: Ricci, Annalisa
Martelli, Francesco
Razzano, Roberta
Cassi, Davide
Lazzi, Camilla
Neviani, Erasmo
Bernini, Valentina
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland