Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different starter cultures on the sensory properties and microbiological quality of Atole agrio, a fermented maize product
 
 
Titel: Effect of different starter cultures on the sensory properties and microbiological quality of Atole agrio, a fermented maize product
Auteur: Väkeväinen, Kati
Hernández, Jessica
Simontaival, Anna-Inkeri
Severiano-Pérez, Patricia
Díaz-Ruiz, Gloria
von Wright, Atte
Wacher-Rodarte, Carmen
Plumed-Ferrer, Carme
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland