Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Novel ripeness label based on starch/chitosan incorporated with pH dye for indicating eating quality of fresh–cut durian
 
 
Titel: Novel ripeness label based on starch/chitosan incorporated with pH dye for indicating eating quality of fresh–cut durian
Auteur: Niponsak, Aranya
Laohakunjit, Natta
Kerdchoechuen, Orapin
Wongsawadee, Punchira
Uthairatanakij, Apiradee
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland