Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Effects of water activity, temperature and particle size on thermal inactivation of Escherichia coli ATCC 25922 in red pepper powder
 
 
Titel: Effects of water activity, temperature and particle size on thermal inactivation of Escherichia coli ATCC 25922 in red pepper powder
Auteur: Zhang, Beihua
Zhang, Lihui
Cheng, Teng
Guan, Xiangyu
Wang, Shaojin
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland