Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive quantification of sesame allergens in processed food using liquid chromatography-tandem mass spectrometry
 
 
Titel: Comprehensive quantification of sesame allergens in processed food using liquid chromatography-tandem mass spectrometry
Auteur: Ma, Xiuli
Li, Hong
Zhang, Jiukai
Huang, Wensheng
Han, Jianxun
Ge, Yiqiang
Sun, Jinlyu
Chen, Ying
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland