Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Reduction potential of steam vacuum and high-pressure water treatment on microbes during beef meat processing
 
 
Titel: Reduction potential of steam vacuum and high-pressure water treatment on microbes during beef meat processing
Auteur: Dixon, Emmanuel
Rabanser, Isabel
Dzieciol, Monika
Zwirzitz, Benjamin
Wagner, Martin
Mann, Evelyne
Stessl, Beatrix
Wetzels, Stefanie Urimare
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 106 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland