Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Isotopic characterization of vanillin ex glucose by GC-IRMS - New challenge for natural vanilla flavour authentication?
 
 
Titel: Isotopic characterization of vanillin ex glucose by GC-IRMS - New challenge for natural vanilla flavour authentication?
Auteur: Wilde, Amelie S.
Frandsen, Henrik Lauritz
Fromberg, Arvid
Smedsgaard, Jørn
Greule, Markus
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 106 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland