Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Escherichia coli inactivation on tenderloin beef medallions fried to different degrees of doneness
 
 
Titel: Escherichia coli inactivation on tenderloin beef medallions fried to different degrees of doneness
Auteur: Peixoto, Clarissa Rech
Armendaris, Paulo
Grassi, Andrius
Walker Hengles, Fabiani Andréa
Tondo, Eduardo Cesar
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 106 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland