Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Effect of mild steaming treatment on the inactivation of Salmonella, Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7 and their surrogates on black peppercorns
 
 
Titel: Effect of mild steaming treatment on the inactivation of Salmonella, Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7 and their surrogates on black peppercorns
Auteur: Zhou, Zijin
Zuber, Sophie
Campagnoli, Matteo
Putallaz, Thierry
Devlieghere, Frank
Uyttendaele, Mieke
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 106 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland