Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Ambient mass spectrometry based on REIMS for the rapid detection of adulteration of minced meats by the use of a range of additives
 
 
Titel: Ambient mass spectrometry based on REIMS for the rapid detection of adulteration of minced meats by the use of a range of additives
Auteur: Kosek, Vít
Uttl, Leoš
Jírů, Monika
Black, Connor
Chevallier, Olivier
Tomaniová, Monika
Elliott, Christopher T.
Hajšlová, Jana
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's 50-56
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland