Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Resistance of Escherichia coli O157:H7 ATCC 35150 to ohmic heating as influenced by growth temperature and sodium chloride concentration in salsa
 
 
Titel: Resistance of Escherichia coli O157:H7 ATCC 35150 to ohmic heating as influenced by growth temperature and sodium chloride concentration in salsa
Auteur: Kim, Sang-Soon
Lee, Jae-Ik
Kang, Dong-Hyun
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 103 (2019) nr. C pagina's 119-125
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland