Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative authenticity testing of buffalo mozzarella via αs1-Casein using multiple reaction monitoring mass spectrometry
 
 
Titel: Quantitative authenticity testing of buffalo mozzarella via αs1-Casein using multiple reaction monitoring mass spectrometry
Auteur: Gunning, Yvonne
Fong, Louis K.W.
Watson, Andrew D.
Philo, Mark
Kemsley, E. Kate
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 189-197
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland