Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 48 gevonden artikelen
 
 
  iTRAQ-based quantitative proteomic characterizes the salting exudates of Jinhua ham during the salting process
 
 
Titel: iTRAQ-based quantitative proteomic characterizes the salting exudates of Jinhua ham during the salting process
Auteur: Zhou, Chang-Yu
Wang, Chong
Dai, Chen
Bai, Yun
Yu, Xiao-Bo
Li, Chun-Bao
Xu, Xing-Lian
Zhou, Guang-Hong
Cao, Jin-Xuan
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 100 (2019) nr. C pagina's 189-197
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland