Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Influence of steam cooking on pro-health properties of Small and Large variety of Momordica charantia
 
 
Titel: Influence of steam cooking on pro-health properties of Small and Large variety of Momordica charantia
Auteur: Lubinska-Szczygeł, Martyna
Różańska, Anna
Namieśnik, Jacek
Dymerski, Tomasz
Szterk, Arkadiusz
Luksirikul, Patraporn
Vearasilp, Suchada
Katrich, Elena
Gorinstein, Shela
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 100 (2019) nr. C pagina's 335-349
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland