Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Laminated dough systems for moist fillings — having water binding agent in at least one fat layer and moisture barrier layer on at least one outer layer
 
 
Titel: Laminated dough systems for moist fillings — having water binding agent in at least one fat layer and moisture barrier layer on at least one outer layer
Auteur:
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 10 (1999) nr. 1 pagina's 1 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland