Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Food spoilage yeasts: effects of pH, NaCl and temperature on growth
 
 
Titel: Food spoilage yeasts: effects of pH, NaCl and temperature on growth
Auteur: Betts, G.D.
Linton, P.
Betteridge, R.J.
Verschenen in: Food control
Paginering: Jaargang 10 (1999) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland