Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Amelioration of lactic acid production from cheese whey using micro-aeration
 
 
Titel: Amelioration of lactic acid production from cheese whey using micro-aeration
Auteur: Tango, M.S.A.
Ghaly, A.E.
Verschenen in: Biomass and bioenergy
Paginering: Jaargang 17 (1999) nr. 3 pagina's 18 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland