Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of peeled and unpeeled almond (Prunus amygdalus) flour after electron beam processing
 
 
Titel: Characterization of peeled and unpeeled almond (Prunus amygdalus) flour after electron beam processing
Auteur: Lanza, C.M.
Mazzaglia, A.
Paladino, R.
Auditore, L.
Barnà, R.C.
Loria, D.
Trifirò, A.
Trimarchi, M.
Bellia, G.
Verschenen in: Radiation physics and chemistry
Paginering: Jaargang 86 (2013) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland