Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Color, flavor, and sensory characteristics of gamma-irradiated salted and fermented anchovy sauce
 
 
Titel: Color, flavor, and sensory characteristics of gamma-irradiated salted and fermented anchovy sauce
Auteur: Kim, Jae Hyun
Ahn, Hyun Joo
Yook, Hong Sun
Kim, Kyong Soo
Rhee, Moon Soo
Ryu, Gi Hyung
Byun, Myung Woo
Verschenen in: Radiation physics and chemistry
Paginering: Jaargang 69 (2004) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland