Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Effects of irradiation source and dose level on quality characteristics of processed meat products
 
 
Titel: Effects of irradiation source and dose level on quality characteristics of processed meat products
Auteur: Ham, Youn-Kyung
Kim, Hyun-Wook
Hwang, Ko-Eun
Song, Dong-Heon
Kim, Yong-Jae
Choi, Yun-Sang
Song, Beom-Seok
Park, Jong-Heum
Kim, Cheon-Jei
Verschenen in: Radiation physics and chemistry
Paginering: Jaargang 130 (2017) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland