Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Texture, color, lipid oxidation and sensory acceptability of gamma-irradiated marinated anchovy fillets
 
 
Titel: Texture, color, lipid oxidation and sensory acceptability of gamma-irradiated marinated anchovy fillets
Auteur: Tomac, Alejandra
Cova, María C.
Narvaiz, Patricia
Yeannes, María I.
Verschenen in: Radiation physics and chemistry
Paginering: Jaargang 106 (2015) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland