Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effects of soy sauce and packaging method on volatile compounds and lipid oxidation of cooked irradiated beef patties
 
 
Titel: Effects of soy sauce and packaging method on volatile compounds and lipid oxidation of cooked irradiated beef patties
Auteur: Kim, Hyun-Wook
Lee, Soo-Yeon
Hwang, Ko-Eun
Song, Dong-Heon
Kim, Yong-Jae
Ham, Yun-Kyung
Lee, Choong-Hee
Choi, Yun-Sang
Lee, Ju-Woon
Kim, Cheon-Jei
Verschenen in: Radiation physics and chemistry
Paginering: Jaargang 103 (2014) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland