Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 110 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Évolution des critères de choix alimentaires et de la qualité nutritionnelle de l’alimentation pendant le confinement lié à l’épidémie de COVID-19 en France
 
 
Titel: Évolution des critères de choix alimentaires et de la qualité nutritionnelle de l’alimentation pendant le confinement lié à l’épidémie de COVID-19 en France
Auteur: Marty, L.
de Lauzon-Guillain, B.
Labesse, M.
Nicklaus, S.
Verschenen in: Nutrition clinique et metabolisme
Paginering: Jaargang 35 () nr. 1 pagina's 25
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 110 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland