Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 196 van 224 gevonden artikelen
 
 
  UNI-VERT : mise au point de produits alimentaires contenant de la spiruline et répondant aux besoins et attentes des bénéficiaires de l’aide alimentaire
 
 
Titel: UNI-VERT : mise au point de produits alimentaires contenant de la spiruline et répondant aux besoins et attentes des bénéficiaires de l’aide alimentaire
Auteur: Le Minous, A.-E.
Harnay, S.
Dameron, M.
Mahe, P.
Deschamp, C.
Leuranguer, J.
Verschenen in: Nutrition clinique et metabolisme
Paginering: Jaargang 33 (2019) nr. 1 pagina's 37-38
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 196 van 224 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland