Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 303 gevonden artikelen
 
 
  P195 Améliorer les recettes ou introduire de la variété : des leviers sensoriels pour améliorer le plaisir alimentaire au cours du repas du sujet âgé ?
 
 
Titel: P195 Améliorer les recettes ou introduire de la variété : des leviers sensoriels pour améliorer le plaisir alimentaire au cours du repas du sujet âgé ?
Auteur: Van Wymelbeke, V.
Sulmont-Rossé, C.
Maître, I.
Créma, C.
Symoneaux, R.
Laghmaoui, R.
Feyen, V.
Durey, F.
Descamps, M.
Patron, C.
Verschenen in: Nutrition clinique et metabolisme
Paginering: Jaargang 27 (2013) nr. S1 pagina's 2 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Masson SAS
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 303 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland