Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 303 gevonden artikelen
 
 
  O44 Impact des barèmes de cuisson sur la digestion des protéines de viande chez l’Homme
 
 
Titel: O44 Impact des barèmes de cuisson sur la digestion des protéines de viande chez l’Homme
Auteur: Oberli, M.
Marsset-Baglieri, A.
Airinei, G.
Santé-Lhoutellier, V.
Rémond, D.
Khodorova, N.
Benamouzig, R.
Foucault, A.
Fromentin, G.
Tomé, D.
Gaudichon, C.
Verschenen in: Nutrition clinique et metabolisme
Paginering: Jaargang 27 (2013) nr. S1 pagina's 2 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Masson SAS
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 303 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland