Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 269 gevonden artikelen
 
 
  P061 Effet de la cuisson sur les lipides et la composition en acides gras de la viande d’agneau d’herbe
 
 
Titel: P061 Effet de la cuisson sur les lipides et la composition en acides gras de la viande d’agneau d’herbe
Auteur: Elaffifi, M.
Bouderoua, K.
Mourot, J.
Verschenen in: Nutrition clinique et metabolisme
Paginering: Jaargang 25 (2011) nr. S2 pagina's 1 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Masson SAS
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 269 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland