Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Innovative cooking techniques in a hospital food service: Effects on the quality of hospital meals
 
 
Titel: Innovative cooking techniques in a hospital food service: Effects on the quality of hospital meals
Auteur: Piciocchi, Claudia
Lobefaro, Sabrina
Luisi, Federica
Miraglia, Lorenzo
Romito, Niko
Luneia, Roberto
Foti, Silvia
Mocini, Edoardo
Poggiogalle, Eleonora
Lenzi, Andrea
Donini, Lorenzo M.
Verschenen in: Nutrition
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland