Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 245 van 461 gevonden artikelen
 
 
  Japanese fermented soybean food as the major determinant of the large geographic difference in circulating levels of vitamin K2
 
 
Titel: Japanese fermented soybean food as the major determinant of the large geographic difference in circulating levels of vitamin K2
Auteur: Kaneki, Masao
Hedges, Stephen J.
Hosoi, Takayuki
Fujiwara, Saeko
Lyons, Anthony
Crean, St.John
Ishida, Nobuhiko
Nakagawa, Mamoru
Takechi, Masahiro
Sano, Yoshihisa
Mizuno, Yuzo
Hoshino, Shinjiro
Miyao, Mariko
Inoue, Satoshi
Horiki, Kiyomi
Shiraki, Masataka
Ouchi, Yasuyoshi
Orimo, Hajime
Verschenen in: Nutrition
Paginering: Jaargang 17 (2001) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 245 van 461 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland