Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Consumption of a meal containing refined barley flour bread is associated with a lower postprandial blood glucose concentration after a second meal compared with one containing refined wheat flour bread in healthy Japanese: A randomized control trial
 
 
Titel: Consumption of a meal containing refined barley flour bread is associated with a lower postprandial blood glucose concentration after a second meal compared with one containing refined wheat flour bread in healthy Japanese: A randomized control trial
Auteur: Matsuoka, Tsubasa
Tsuchida, Asuka
Yamaji, Ayako
Kurosawa, Chihiro
Shinohara, Manabu
Takayama, Ichiro
Nakagomi, Hiromi
Izumi, Keiko
Ichikawa, Yoko
Hariya, Natsuyo
Yamashita, Sayaka
Mochizuki, Kazuki
Verschenen in: Nutrition
Paginering: Jaargang 72 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland