Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effects of deep-frying oil on blood pressure and oxidative stress in spontaneously hypertensive and normotensive rats
 
 
Titel: Effects of deep-frying oil on blood pressure and oxidative stress in spontaneously hypertensive and normotensive rats
Auteur: Yen, Pei-Ling
Chen, Bing-Huei
Yang, Feili Lo
Lu, Yi-Fa
Verschenen in: Nutrition
Paginering: Jaargang 26 (2010) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland