Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effect of proteins from beef, pork, and turkey meat on plasma and liver lipids of rats compared with casein and soy protein
 
 
Titel: Effect of proteins from beef, pork, and turkey meat on plasma and liver lipids of rats compared with casein and soy protein
Auteur: Brandsch, Corinna
Shukla, Anjali
Hirche, Frank
Stangl, Gabriele I.
Eder, Klaus
Verschenen in: Nutrition
Paginering: Jaargang 22 (2006) nr. 11-12 pagina's 9 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland