Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Making bread with sourdough improves mineral bioavailability from reconstituted whole wheat flour in rats
 
 
Titel: Making bread with sourdough improves mineral bioavailability from reconstituted whole wheat flour in rats
Auteur: Lopez, Hubert W
Duclos, Virgile
Coudray, Charles
Krespine, Virginie
Feillet-Coudray, Christine
Messager, Arnaud
Demigné, Christian
Rémésy, Christian
Verschenen in: Nutrition
Paginering: Jaargang 19 (2003) nr. 6 pagina's 7 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland