Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 19 gevonden artikelen
 
 
  The impact of the concentration of casein micelles and whey protein-stabilized fat globules on the rennet-induced gelation of milk
 
 
Titel: The impact of the concentration of casein micelles and whey protein-stabilized fat globules on the rennet-induced gelation of milk
Auteur: Gaygadzhiev, Zafir
Corredig, Milena
Alexander, Marcela
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 68 (2009) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland