Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Co-encapsulation of resveratrol in fish oil microcapsules optimally stabilized by enzyme-crosslinked whey protein with gum Arabic
 
 
Titel: Co-encapsulation of resveratrol in fish oil microcapsules optimally stabilized by enzyme-crosslinked whey protein with gum Arabic
Auteur: Cheng, Hao
Chang, Xuan
Luo, Hui
Tang, Honggang
Chen, Lihong
Liang, Li
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 223 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland