Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing thermal and emulsifying resilience of pomegranate fruit protein with gum Arabic conjugation
 
 
Titel: Enhancing thermal and emulsifying resilience of pomegranate fruit protein with gum Arabic conjugation
Auteur: Başyiğit, Bülent
Yücetepe, Melike
Akyar, Gülbahar
Karaaslan, Asliye
Karaaslan, Mehmet
Verschenen in: Colloids and Surfaces. B, Biointerfaces
Paginering: Jaargang 215 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland